Garatge seccional amb lames sense juntes visibles

façana vivenda sistema lames

Garatge seccional amb lames sense juntes visibles

Sistema de recobriment de façana construït amb lama d’alumini extrudit LINIUS® de RENSON sense juntes visibles, ideal per a façanes d’ús residencia o comercial.

Permet revestir portes d’accés, portals de garatge, tanques, etc. creant una superficie visualment contínua i uniforme amb els diferents elements integrats. Aquest sistema de façana té un sistema constructiu a base de perfils d’alumini extrudit individuals que s’enganxen (estil clip) a la subestructura de l’edifici, amb un pas de lama de 33,3 mm.

És un sistema molt simple, sense necessitat de complements, i que redueix molt el temps del muntatge. Consta de dos modalitats de lames: obertes (que permeten la ventilació) o completament tancades (per l’estaqueitat de l’aigua, el vent o petits animals). El muntatge de les lames, es pot realitzar en vertical o horitzontal i es pot fabricar en qualsevol color de la carta RAL.

A més per al recobriment de portes seccionals, RENSON ha patentat un sistema anti pica-dits el qual dota de màxima seguretat a la porta.

anitpicadits porta seccional renson linius

Per saber-ne el detalls tècnics descarregeu-vos el PDF del producte.

PDF portal seccional linius