Finestres d’alumini, una opció sostenible

Imatge en contrapicat d'un edifici amb la façana de vidre i alumini, reflex dels arbres i rajos de sol en contrast.

Finestres d’alumini, una opció sostenible

Des de Grabalosa ens preocupem per la petjada de carboni que deixem, és per això que oferim solucions globals i integrals; a més de treballar seguint processos de qualitat òptims i usant materials totalment reciclables com l’alumini. Aquest material ajuda a aconseguir entorns segurs, no tòxics i més respectuosos amb la salut, és un material sostenible gràcies de la seva alta taxa de reciclabilitat, creant un paper clau en l’optimització d’energia i l’alta taxa de conservació del medi ambient. La seva capacitat davant la lleugeresa, mal·leabilitat i la resistència a la corrosió, fan que es converteixi en un metall molt utilitzat a la indústria.

Els edificis actualment han de complir amb uns certs requisits mediambientals (com una baixa petjada en carboni) a més de la fàcil implementació de l’economia circular en els seus materials. El mal aïllament de l’habitatge constitueix el 25% de les fugides, concentrant-se en la façana i els buits de les finestres; és per això, que hem d’entendre com podem estalviar energia. Principalment, podem aplicar les finestres d’alumini, les quals proporcionen una òptima solució davant finestres de grans dimensions a causa del gruix del material.

Aquestes són instal·lades mitjançant la tècnica d’adhesió, la qual proporciona una millor unió amb l’estructura i fa possible dissenys més grans, oberts i lluminosos, així matieix incrementa la resistència i durabilitat i disminueix el temps de muntat del material. Quan es realitza la rehabilitació energètica en el buit com a la resta envolupant, podem arribar a estalviar més del 40% de consum, a més d’obtenir noves fonts de llum natural, si se situen on és degut.

És per això que a Grabalosa oferim solucions adaptades a les necessitats de cada projecte, adaptant-se a les noves demandes del mercat i les noves tecnologies de construcció.

Per a saber-ne més sobre l’alumini consulta el nostre article “L’alumini: el metall verd