Jornada de portes obertes 30 de Juny de 2017

Jornada de portes obertes 30 de Juny de 2017

El 30 de juny de 2017 Metal.liques GRABALOSA S.L. i la seva filial francesa hem organitzat una jornada lúdica en els nostres locals. Una jornada distesa i agradable  per agradar-se, una  trobada amb les persones que han fet confiança.
Hem parlat una mica de finestres, de ferro i acer, de com es fabriquen certs productes. hem vist màquines, dels productes finits i també una demostració en directa de la resistència de vitrage. Però sobretot hem passat una jornada molt emocionant al si mateix del Empordà.
Aquesta jornada a arrencat a 9:30 per l’acollida  a la fàbrica, amb una breu presentació de l’empresa i cafè per a tots, com bona tradició francesa ..

 

 

 

 

 

Una vegada acabat el petit « sermó » per agrair la vostra confiança, som passat fer una volta per la fàbrica, el taller de serrurerie en primer lloc, el inox, el thermo laquage, les portes de garatge i el taller alumini. Fent algunes petites pauses als llocs d’interessos, (els arquitectes, s’aturen sempre als llocs més improbables).

 

 

 

 

 

 

 

Per acabar la volta, hem organitzat, amb la col·laboració del nostre proveïdor de vidres, una demostració de l’assaig al xoc sobre gots 44.1 i 44.6 (antic SP10) amb indici de protecció P5A.

 

Més avall vídeo de la demostració:

Més avall l’enllaç de la fitxa tècnica de la demostració  Enllaç

Abans del menjar, cap a migdia, tornada a l’exposició. Divisió d’informació, passeig en el xou-room per veure productes finits i relaxar-se abans de la degustació de vins de la Regió del Empordà.

 

 

Per bé acabar la jornada, hem compartit junts una degustació de vins del Empordà, amb la sommelier la senyora Antunez, Clara seguit d’un dinar compost d’una entrada d’algun brindis i Gaspatxo, com a plat principal Paella i Fideua, va seguir de broqueta de fruit en postres, el tots preparat pel foodtruck El Freecandó.

 

 

Clara Antúnez Ferrer
Sommelier | Dietista-nutricionista
Twitter: @clara_antunez @somvins
Pàgines Facebook: Claraantunez i somvins
Mbl: 64976569

 

VERMELL: Rec de Brau. Cellers d’en Guilla

BLANC: Mosst . Celler Masia Serra

BLANC: Camí de Cormes. Celler Roig Parals.

ROSAT: Lladoner. Celler Martí Fabra

SUAU: Ambre. Celler Mas llunes

Nuria & Didac
 Tel.: 605.600.443
www.freecando.cat
facebook: freecandó
Instagram:freecandoemporda

lletra