Servei al client

Servei
al client

Atenció al client - Grabalosa

ATENCIÓ AL

CLIENT

(34) 972 788 028

De dilluns a divendres

08:00-17:00 h

info@grabalosa.com

Servei post-venda

SERVEI

POST-VENDA

Oferim un servei de manteniment i post-venda les 24 hores al dia els 7 dies de la setmana

(34) 972 788 028

postvenda@grabalosa.com

Preguntes freqüents i recomanacions

Recomanacions per un bon manteniment dels tancaments d’alumini

Les finestres d’alumini requereixen de molt poc manteniment. Cal revisar de tant en tant els punts de drenatge per on marxa l’aigua i netejar-los en cas que estiguin opturats.

També és recomanable cada cert període de temps en les finesteres corredisses lubricar els coixinets de les rodes per un millor funcionament.

Pel que fa a les finestres practicables i oscil·lobatients, només caldrà aplicar oli lubricant a les bisagres, panys, manetes i altres accesoris quan sigui necessari.

Què és la carta de color RAL?

La gamma de colors RAL és un còdic numèric per identificar un color concret i que s’utilitza en diversos sectors: decoració, interiorisme, arquitectura, etc.

Es defineix el color mitjançant 4 dígits on el primer dígit és el de la familia o tonalitat principal: 1: grocs 2: taronges 3: Vermells 4: Liles 5: Blaus 6: Verds 7: Grisos 8: Marrons 9: Negres i Blancs

 

Carta de colors RAL estandard

Carta de colors RAL estandard – PDF

Recomanacions per a la neteja de finestres d’alumini

Pel que fa a la neteja interior tant com per l’exterior de les finestres d’alumini és recomenable utilitzar aigua amb una mica de sabó (o vinagre) utilzant una esponja o drap suau per tal que no ratlli la superfície de l’alumini. En cap cas utilitzarem productes agressius que podrien malmetre la perfilerai d’alumini. Sempre començarem netejant les persianes, després el marc i per últim els vidres.

Garantia i homologació

Tots els productes de Metàl·liques Grabalosa passen uns exhaustius sistemes de control durant la fabricació i muntatge responent al Codi Tècnic de la Construcció (CTE) i del Mercat Europeo (CE).

L'alumini és un material sostenible?

L’alumini és un material que és pot reciclar infinitament, sense que perdi cap de les seves propietats. Altrament, cada vegada que es recicla, només s’utilitza el 5% del consum energètic necessari per obtenir-lo per primera vegada del mineral. Més del 75% de l’alumini produït des de fa 100 anys, encara està en ús gràcies al reciclatge.

A més a més de l’estalvi energètic, el reciclatge de l’alumini té altres avantatges:

· Disminueix la utilització dels recursos naturals.
· Impedeix la saturació d’abocadors.
· Minimitza la quantitat de CO2 emès a l’atmosfera.
· És una activitat rendible i genera ocupació.

Quan es pensa en fer edificis més ecològics i sostenibles, escollir els materials adequats és una feina critica. No cal oblidar que els usuaris d’aquest edificis són persones, i se’ls ha de garantir el confort de les mateixes, per tant és tracta d’una decisió socialment responsable.