Avantatges dels screens

Avantatges dels screens

Atmòsfera

Aquesta és una de les impressions més precioses: la calor dels primers raigs de sol en el coixí, el matí fresc a l’habitació. Troba aquestes sensacions cada dia. Amb el ROMA tela tendal de lona translúcida, vostè encén la seva habitació aprofitant una completa protecció solar. Per a una alba que desperten els seus sentits.

Decoració

Els tendals li permeten personalitzar els seus desitjos. El revestiment en pols d’alumini components es duu a terme en gairebé tots els colors. Aquest tractament superficial és particularment resistent a la intempèrie i color perduri en el temps. Aconseguir que el nota de color a la teva casa que t’agrada. La tela consisteix en una tela que reté la radiació solar tracte especial i ajuda a filtrar els raigs UV nocius de la llum. Amb més de 150 colors per a triar, els seus gustos i els seus desitjos no coneixen límits.

Intimitat i vistes exteriors

Encara que, a les nostres regions, les temperatures són raonables en l’estiu, a vegades poden superen el llindar de tolerància. Amb protector solar tendal de lona ROMA, que no necessàriament deixar el joc de colors naturals de les estacions. Depenent del seu color, teixits utilitzats reflecteixen una gran part de la radiació tèrmica ja en la finestra sense que privar de la vista cap a l’exterior. Es regula la temperatura de la seva habitació mentre gaudeix de la seva fora en un dia d’estiu bell.

Comfort

La comoditat d’actius Què és per a vostè més còmode com un comandament a distància? Les seves teles persianes estan classificades punta dels dits. La seva programació és simple i pot gestionar automàticament un o més elements. comoditat estètica per a la seva llar.

Estalvi energètic

Una alternativa que es presenta a reduir la inversió en el condicionament de l’aire: els tendals de ROMA. Fins al 70% dels raigs UV nocius de la llum es filtra. La calor es queda fora. A preservar la seva llar d’aquests efectes secundaris. L’economia es realitza en un aire condicionat li permet invertir en altres llocs. El nostre consell: estalvi d’energia, fins i tot a l’hivern. Els tendals redueixen, a l’hivern, la pèrdua de calor cap a l’exterior.