Amb què el podem ajudar?

ATENCIÓ AL CLIENT

(34) 972 788 028

Dll-Dv 08:00-13:00 / 15:00-18:00

info@grabalosa.com

DEPARTAMENT
COMERCIAL

CATALUNYA

(34) 625 138 817

comercial@grabalosa.com

FRANÇA

(34) 972 765 954

commercialfr@grabalosa.com

SERVEI POSTVENDA

(34) 972 788 028

Persianes graduables i apilables
Metalunic

Metalunic és un sistema de persianes graduables 100 % metàl·liques. Els elements mecànics importants estan allotjats a la guia, protegits de factors climatològics com el vent i la intempèrie. Les persianes graduables es poden inclinar en qualsevol posició de forma automàtica o manual, la qual cosa permet regular la quantitat de llum desitjada a l'estança.

També disposen d'una protecció contra obstacles integrada que impedeix que un objecte obstaculitzi la baixada de la persiana i que, per tant, evita desperfectes en el sistema. La protecció antielevació aporta seguretat al sistema i ho posa molt difícil en cas de robatori. A més, són molt fàcils de netejar i tenen una llarga durabilitat.Sense unions verticals visibles

Protecció antielevació per evitar el vandalisme i els furts

Protecció contra obstacles integrada

Persianes graduables i apilables
Grinotex

Grinotex és un sistema de persianes graduables construïdes íntegrament amb elements metàl·lics. Les lames d'aquest sistema estan guiades a tots dos costats per rails guia amb tracció integrada. Els cables d'acer inoxidable amb revestiment de plàstic, a més, són resistents als raigs UVA i serveixen per unir les lames entre si, amb la característica que es tanquen completament. Aquest sistema de persianes es caracteritza per una vida útil molt llarga, ja que es tracta d'un tipus de perfil molt robust, amb juntes estanques de material sintètic que aporten insonorització i que obstaculitzen gairebé del tot l'entrada de llum.Bicolor

Protecció antielevació per evitar el vandalisme i els furts

Protecció contra obstacles integrada

Persianes graduables i apilables
Raffstoren

Gràcies a les persianes graduables d'alumini de protecció solar podreu gaudir d'un mateix espai amb ambients molt diferents. Es tracta d'un sistema molt eficient que ofereix un disseny molt apreciat per a tot tipus de façanes i que s'adapta tant a estils moderns com a entorns clàssics.

Aquestes persianes d'alumini de control solar regulen de manera individual la il·luminació ambiental per tal que sigui l'òptima en cada moment.

Durant el dia les habitacions estan ben il·luminades, però sense quedar exposades a una escalfor excessiva del sol. La persiana frena l'entrada dels raigs UV, que afecten els mobles, les catifes, etc. La forma corbada de la lama refracta la llum solar i crea una il·luminació suau i agradable a l'interior de l'habitació; a més, l'efecte enlluernador es redueix molt. A la nit, les lames es tanquen de forma molt espessa, amb la qual cosa s'evita una possible entrada de llum no desitjada.

Les fulles que formen aquestes persianes estan fabricades amb alumini d'alta qualitat, de gran duresa i llarga durabilitat, i són permanentment resistents a la corrosió. Existeix la possibilitat de motoritzar les persianes d'alumini amb un motor elèctric. D'aquesta manera, podreu controlar la inclinació de les lames còmodament des de qualsevol punt de la casa.

Les persianes d'alumini es poden girar fins a 180° i ofereixen, doncs, una protecció òptima contra la calor.Persianes graduables i apilables
S-Onro

Persiana decorativa de protecció solar que, a més d'enfosquir i protegir de les mirades, és l'única que proporciona un gran estalvi energètic sense perdre visibilitat a l'exterior. En el moment en què l'angle del sol excedeix els 23°, S-Onro® elimina la irradiació directa dels raigs solars i impedeix que la llum directa del sol passi a l'interior de l'estança.

La protecció solar solar S-ONRO crea una cambra d'aire ventilada que transmet menys calor a l'interior i que redueix radicalment la despesa energètica en refrigeració.

En posició tancada o d'enfosquiment total, les lames queden hermèticament tancades; la persiana es pot anar regulant fins a aconseguir el grau de llum desitjat o l'obertura completa.

Transparència S-Onro®: 21 % de visibilitat a l'exterior en posició d'ombra.METÀL·LIQUES GRABALOSA SL Ctra. a l'Escala, Bellcaire d'Empordà (Girona) GPS 42º 08' 41.70" N 3º 10' 63.51" E T. (34) 972 788 0 28 comercial@grabalosa.com