Amb què el podem ajudar?

ATENCIÓ AL CLIENT

(34) 972 788 028

Dll-Dv 08:00-13:00 / 15:00-18:00

info@grabalosa.com

DEPARTAMENT
COMERCIAL

CATALUNYA

(34) 625 138 817

comercial@grabalosa.com

FRANÇA

(34) 972 765 954

commercialfr@grabalosa.com

SERVEI POSTVENDA

(34) 972 788 028

Persianes enrotllables

Aquest tipus de caixó de persiana s'integra amb la façana i assegura un bon aïllament tèrmic i acústic. És accessible des de l'interior de l'edifici, des de l'exterior o entre persiana i finestra i permet instal·lar mosquiteres integrades dins el mateix caixó.

Persianes enrotllables
amb caixó integrat

Es tracta d'un sistema de persiana que queda perfectament integrat a la façana de l'habitatge, sota la superfície del guix, i que, per tant, és totalment imperceptible a la vista.

Els materials de les persianes, inoxidables i d'alta qualitat, són molt resistents a la corrosió, cosa que els atorga una vida útil molt llarga.

Aquest sistema de persianes disposa d'una unitat de motor i un comandament a distància opcional per facilitar-ne l'ús.

També hi ha l'opció d'integrar-hi una mosquitera o, com a alternativa, la protecció solar tèxtil Zipscreen, que permet generar ambients amb una il·luminació suau i agradable sense perdre visibilitat.

Persianes enrotllables
amb caixó exterior

Les persianes amb caixó exterior ofereixen una solució pràctica i de disseny per a l'arquitectura de façanes i habitatges.

Les seves excel·lents propietats en fan una solució de llarga durada amb moltes funcionalitats addicionals, com ara la protecció solar, contra insectes o tèxtil.

Opcionalment també s'hi pot incorporar un sistema de control de ràdio o un sistema de sensor de proximitat per evitar actes de vandalisme i furts.

Característiques

Lames extrusió


La lama d'alumini extrudit C-40 i R-45 presenta la robustesa i la duresa pròpies del material esmentat i fa d'aquest sistema de persiana un tancament molt segur.


S'ofereix en totes les possibilitats d'acabat, tant amb alumini lacat com amb alumini anoditzat.


Projecció elèctrica


En les persianes de projecció elèctrica es combina un teixit de protecció solar que deixa passar la llum i l'aire a l'espai de vida interior.


Persianes autoblocants


Aquest model de persiana està dissenyat per evitar que s'accioni des de l'exterior. El sistema d'antipalanca de la persiana autoblocant, juntament amb el motor, fa que, un cop tancada, quedi totalment bloquejada, cosa que impedeix l'accés a l'interior. Gran varietat d'acabats i colors.

Acabats


Colors: disponible amb acabat termolacat en qualsevol color RAL (60-80 micres).

METÀL·LIQUES GRABALOSA SL Ctra. a l'Escala, Bellcaire d'Empordà (Girona) GPS 42º 08' 41.70" N 3º 10' 63.51" E T. (34) 972 788 0 28 comercial@grabalosa.com